Лікарі думали, що пухлина: жінка не знала про вагітність, допоки не народила

У 22-річної Вікторії не було ознак вагітності

Американка, яка стала молодою мамою, стверджує, що не знала про вагітність, а початок пологів прийняла за біль під час менструації. Про це повідомляє Daily Mail.

За словами 22-річної Вікторії, вона не могла повірити в те, що носить дитину, оскільки у неї не було жодної ознаки вагітності. Зокрема, у неї не був порушений менструальний цикл, а також жінка не тільки не набрала вагу, але навіть схудла.

Крім того, у дівчини були проблеми зі здоров'ям - у неї виявили кісти в яєчниках, тому вона слабо вірила в те, що взагалі зможе коли-небудь стати матір'ю.

Але одного ранку на роботі в американки почалися спазми в животі. Відпрацювавши зміну, вона вирушила додому. Стан дівчини лише погіршився, мати відвезла її до лікарні.

Лікар не зміг відразу визначити причину болю. У нього було два варіанти - пухлина або дитина. Але навіть коли після здачі аналізів підтвердився другий варіант, це все одно не заспокоїло Вікторію - вона не отримувала допологової допомоги й палила протягом вагітності.

Однак всі побоювання виявилися марними, оскільки вона народила здорову дівчинку вагою 2,5 кг.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень