Бив кулаками в голову: жорстоку бійку учнів середньої школи зафільмували однолітки (ВІДЕО)

У навчальному закладі вже проводять розслідування

На території луцької школи учні середніх класів влаштували жорстоку бійку.

Відео інциденту, який стався у вівторок, 14 вересня, виклав Telegram-канал «Новини Луцька та Волині. Конкурент».

Хлопець у білій футболці схопив іншого школяра за шию і спочатку поставив його на коліна, а потім взагалі повалив на землю. Весь цей час учень завдавав удари кулаками в голову і по спині, по нирках хлопцеві, який лежав на землі та хоч якось намагався прикритися руками, - йдеться у повідомленні.

Під час бійки інші учні закликали фаворита бити сильніше – по обличчю та з ноги. Поради вони супроводжували нецензурними вигуками.

За словами директора школи №16 Василя Троцького, у навчальному закладі вже проводять розслідування.

Я заперечувати такий випадок не буду, тому що ми вже вчора з шостої години до о пів на дев'яту розбиралися разом з батьками. Бійка була – учасниками були учні середньої ланки. У хлопчиків на побутовому рівні виник конфлікт під час перерви, а потім, коли вони йшли додому, ви вже бачили, що сталося.

Я думав, що стан здоров'я постраждалого хлопчика буде набагато складнішим, але він звернувся до медичної сестри вчора і сказав, що впав. Сьогодні вона його оглянула – і ознак побиття як таких нема, - каже Троцький.

Допомагати в розслідування інциденту адміністрації школи будуть правоохоронці.

Розслідування проводиться, і я думаю, що ми зробимо висновки. Звичайно, це прикрий випадок. Але ми вияснили, що не було постійних випадків тиску і булінгу, - додає очільник закладу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень