Юрій Горбунов та Катя Осадча розсекретили ім'я сина (ФОТО)

Пройшов майже місяць після того, як вони розкрили ім'я малюка

Катя Осадча та Юрій Горбунов назвали ім'я другого спільного сина. Телеведучий зізнався, що він з дружиною вирішив назвати сина Данилом. Горбунов наголосив, що разом з прізвищем це ім'я звучить дуже красиво.

У нас ім'я Данило одразу було в робочій версії й ще декілька імен. Ми зупинилися на Данилові. Даня ми його не називаємо! Так само, як у нас Іван – це Іван, так само і Данило – це Данило або Данилко, але не Даня. Іван називає його – Данило, або братик. Горбунов Данило Юрійович – звучить красиво!– розповів телеведучий ТСН.

Вже двічі Юрій Горбунов був присутній на пологах дружини. Вперше він став батьком у 46 років, а друге – у 51. Вік зовсім не бентежить артиста, адже зараз він почувається так, ніби йому 21.

Я взагалі вважаю, що діти повинні з'являтись на світ, тоді коли батьки готові. Тому що тоді у мами з татом є більше свідомості та внутрішньої дисципліни. А всіх чоловіків обов'язково потрібно відправляти на пологи, щоб вони брали у цьому участь й бачили, як їхня дитина з'являється на світ та через що проходять дружини, щоб ця дитина народилась, – розповів ведучий.

Шоу-мен додав, що чоловікам важливо бути на пологах не тільки для коханої, але й для емоційного стану дитини. Він пригадав, як вперше взяв малюка на руки.

Синочок міцно спав у мене на руках 40 хвилин. До речі, так само як і Іван, коли народився, і теж рівно 40 хвилин. Я лежав у блаженстві, боявся зробити зайві рухи, – зізнався Горбунов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень