MARUV стала ведучою російського каналу «МУЗ-ТВ»

«Для різноманітності і розвитку – потрібно і можна разочок стати ведучою» (с)

Скандальна співачка MARUV, яка народилася і виросла в Україні, вирішила стати ведучою на російському музичному телеканалі «МУЗ-ТВ». Зірка з'явиться на екранах вже 23 липня, повідомило видання tele.ru.

Сама співачка прокоментувала пропозицію від російського телеканалу словами про те, що людині завжди потрібно пробувати щось нове.

Для різноманітності і розвитку – потрібно пробувати і можна разочок стати ведучою. Думаю, в такій комунікації з глядачем важливо чітко говорити, стежити за дикцією і артикуляцією - ось і все, взагалі-то.

 

Щодо образу, я люблю незвичайні речі - це як окремий вид мистецтва і мій спосіб самовираження, - заявила MARUV.

На «МУЗ-ТВ» співачка проведе ефір в рамках проєкту «Російський чарт». Там вона буде обговорювати російських виконавців і називати кращих з них. Шоу виходить щоп'ятниці, вести його запрошують різних зірок.

Примітно, що на своїй сторінці Instagram співачка не поспішає хвалитися новою роботою. MARUV не коментує свою участь у російському телепроєкті, ймовірно, побоюючись нової хвилі негативу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Теги: MaruvМУЗ-ТВ
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень