Капсулу часу з посланням 50-річної давності знайшли на Говерлі (ФОТО)

Навіть знайшли людей, які залишили це послання

Пляшку із двома записками від школярів випадково знайшли туристи на Говерлі. А завдяки соцмережам відшукали людей, які закопали її на початку 70-х.

Перша записка датована 4 червня 1971 року і починається зі слів «В период последних каникул сюда взошли…», а далі перелік прізвищ.

У другій записці від 21 травня 1972 року йдеться «Здесь были ученики 10 класса средней школы 131…» і перераховано 14 прізвищ.

Цікаво, що після публікації у Фейсбуці ці фото швидко набрали майже тисячу репостів, і вияснилось, що це були учні московської середньої школи номер 131. А знаходилась вона у м.Івано-Франківськ-16. Цього міста вже немає, територіально воно знаходилося за 60 км від Івано-Франківська. По факту це було секретне військове містечко на околиці Делятина, повідомляє місцеве ЗМІ.

Завдяки поширенню у мережі знайшлись двоє людей з цього списку і навіть опублікували історичні фото того моменту, коли капсулу часу закопували.

Спасибо за находку. Увидеть наш список через 50 лет.....!!!!!! Мы ВСЕ В РАДОСТНОМ ШОКЕ!!!! - пише Людмила Тимофеева.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень