Жінка спіймала чоловіка на зраді за допомогою TikTok (ВІДЕО)

Не змогла йому пробачити й подала на розлучення

Американка підозрювала свого чоловіка у невірності, але він все заперечував. Викрити зраду коханого допомогло відео в тіктоці.

На різдвяних вихідних дружина була змушена поїхати у відрядження: вона працює в армії, де її можуть викликати на збори у будь-який момент. Чоловік вирішив провести цей час з коханкою.

Довіряйте своїй інтуїції. Ми з чоловіком, з яким скоро розлучаємося, сварилися через одну й ту ж дівчину упродовж кількох місяців. Кожного разу він відповідав мені: «Ти божевільна, ти навіть не знаєш, про що говориш, її тут немає ». І все такому дусі,пояснила жінка.

Анна трішки занудьгувала на роботі й вирішила встановити собі додаток тікток, щоб трішки «вбити» час. Дивовижно, але на першому відео, яке запропонувала переглянути соцмережа, була коханка чоловіка.

На першому ж відео, що кумедно, бо я ні за ким не стежила, була її сторінка у тіктоці. І тоді я зрозуміла, що вони провели разом усі різдвяні вихідні, – розповіла Анна в наступних відео.

Дружина попросила своїх друзів кілька хвилин початувати біля будинку. Вони прислали їй фотографію автомобіля коханки, який був припаркований поблизу дому. А згодом, після повернення, дружина знайшла косметику та одяг коханки.

Жінка не змогла таке пробачити та вирішила розійтися із чоловіком. Для чоловіка це буде вже третє розлучення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень