11 потерпілих внаслідок ДТП за останню добу на Рівненщині (СТАТИСТИКА)

Всіх госпіталізували

На Рівненщині за останню добу швидка медична допомога госпіталізувала 11 потерпілих внаслідок ДТП. Така статистика за минулу добу. Загалом медики 7 разів виїжджали на такі виклики.

 Про один з них :

9 червня о 19:49 надійшов виклик про те, що на Дубенщині легковий автомобіль зіткнувся з великогабаритним транспортним засобом. О 19:57 на місце прибули дві бригади з Дубенської підстанції екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Працівники швидкої оглянули трьох потерпілих: жінка - орієнтовно 29 років, чоловік - орієнтовно 46 років, жінка - орієнтовно 59 років. Вони отримали травми середньої важкості.

Завдяки оперативним та злагодженим діям наших бригад стан пацієнтів не погіршився. Після наданої фахової медичної допомоги - пацієнтів транспортовано до Дубенської центральної районної лікарні, - повідомила старший лікар зміни Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Валентина Гера.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063 734 106 4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень