Переможниця «Холостяк-11» зізналася, що потрапила на проєкт не по своїй волі

Анна Богдан зізналася, чи разом вони з «Холостяком» після шоу

Фінал реаліті-шоу «Холостяк-11» став справжньою несподіванкою для глядачів. В шоу виграла колишня дружина керівника Офісу президента України Ганна Богдан. А ось шанувальники чекали, що Михайло Заливако зробить вибір на користь Юлії на прізвисько «Зайка», яка стала фавориткою проєкту ще на самому початку.

Виявляється, дівчина навіть не збиралася йти на шоу. Переможниця шоу  Анна Богдан зізналася, що потрапила на проєкт не по своїй волі:

 – Нас з Мішею звів збіг обставин. Завдяки наполегливості своєї сестри, я заповнила анкету на проєкт. Завдяки нашому спілкуванню в скайпі - він зрозумів, що щось в мені його чіпляє. Завдяки тому, що я не боюся висловлювати свою думку і показувати справжні емоції - він побачив мене справжню, - зазначила Анна Богдан.

Обраниця «Холостяка» зізналася, що в цьому світі немає ідеальних людей, а тому ти обираєш собі в партнери ту людину, з чиїми мінусами ти готовий миритися і навіть жити.

Анна Богдан зізналася, що найбільш часте питання, яке вона отримує - чи разом вона ще з Михайлом.

– Так склалося, що більшість пар, які зустрілися на проєкті, в реальному, часом рутинному житті - розходилися. І це нормально. Адже кожен день ми пізнаємо людину в різних життєвих ситуаціях... Впевнена, що кожному з вас це знайомо, - відповіла переможниця шоу.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень