Волосся, як у суперзірки: секрети догляду

«Ніколи не лягайте спати з мокрим волоссям» (с)

Соня Плакидюк не лише зіркова-фотографиня та експертка на «Супер Топ-модель по-українськи», але й власниця розкішного довгого волосся. Вона поділилася своїми секретами, які допоможуть кожній дівчині в догляді за волоссям.

Про волосся потрібно дбати як ззовні, так і зсередини.

Дуже важливо розуміти, що красиве волосся – це не лише догляд ззовні, але й зсередини: якісне харчування, вітаміни по дефіциту, щадний стайлінг, термозахист і правильно підібрані шампунь, кондиціонер, маска працюють в комплексі, – розповідає Соня.

Саме тому fashion-фотографиня завжди їсть багато корисних жирів. Серед них: авокадо, горіхи й таке інше. А також вона п'є корисні добавки.

Користуюся термозахистом і якісними приладдями для стайлінгу. Також завжди використовую кондиціонер і дуже часто – зволожувальну живильну маску. А ще ніколи не лягаю спати з мокрою головою, – ділиться власним досвідом експертка модельного реаліті-шоу.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень