Alyona Alyona відповіла хейтерам на своє фото в стилі ню

Реперка постала оголеною, прикриваючи частину тіла українським прапором

Українська реперка Alyona Alyona повністю оголилася для нового «патріотичного» фото. Така відверта фотосесія отримала хвилю критики й хейту.

Співачка відповіла недоброзичливцям в ефірі «Сніданку з 1+1». 

По-перше, я не хотіла нічиї почуття образити. А по-друге, ці люди живуть у своїй маленькій капсулі такого патріотизму, любові до України та ніколи не були на Майдані і не бачили, що в будь-якому сувенірному магазині продаються труси з прапором України, чим це не приниження? Для мене це подвійні стандарти.

 

Я кажу про важливі речі. Так, що стосується моєї зовнішності і про що я читаю реп. Яка різниця, з якою зовнішністю людина читає про важливі речі. Але для людей це важливо. Це подвійні стандарти, - висловилася зірка.

Нагадаємо, що реперка попередньо повторила фото актриси Ліззо. Вона постала оголеною, прикриваючи частину тіла українським прапором.

https://www.instagram.com/p/CNX6VGynEPg/

Мені це близько. Я вибрала те фото, яке близьке мені, тому що я також переживаю за свою державу. Я беру участь у багатьох соцініціативах, я займаюся благодійністю. Для зміни суспільства на краще. Для мене ця фотографія, по-перше, вона мала великий фідбек у моєму серці, тому що це красиво, по-друге, вона провокаційна. Тобто увага буде привернута.

 

Мій меседж почує більше людей. Якщо хтось з них образиться, вибачте, я не хотіла вас образити. Але якщо 30% образяться, то 70% — почує цей меседж, — зазначила артистка

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень