90-річна бабуся піймала грабіжника у власній квартирі

Поліція його затримала

89-річна львів’янка затримала грабіжника, який заліз до її квартири, не дивлячись на те, що вони із внучкою були всередині.

Жінка з дівчинкою непомітно вийшли з приміщення та зачинили грабіжника до приїзду поліції, пише ZAXID.NET

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, випадок трапився у суботу, 31 жовтня, у квартирі одного з будинків на вул. Широкій, що на Левандівці.

Приблизно о 21:00 чоловік проник у квартиру, у якій була 89-річна жінка зі своєю 14-річною онукою. Грабіжник побачив їх, однак забрав гаманець з грошима та продовжував шукати цінні речі у квартирі, не зважаючи на мешканців.

Пенсіонерка разом зі внучкою непомітно вийшла з квартири, зачинила там грабіжника і викликала поліцію, яка оперативно його затримала.

Чоловіку 56 років, він є мешканцем Львова, однак жодних інших деталей поліція не розголошує.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні грабежу. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень