9 тисяч гривень пропонував поліцейським нетверезий водій

За 9 тисяч гривень намагався «залагодити ситуацію»

Вчора у Млинові близько 11.40 поліцейські помітили підозрілі маневри автомобіля марки «BMW» на іноземній реєстрації, повідоляє ГУНП у Рівненській області.

На вулиці Покровській селища екіпаж зупинив транспортний засіб. Водій іномарки — 66-річний житель села Берестечко перебував за кермом непристебнутий. Під час складання адмінматеріалів поліцейські виявили у чоловіка ознаки сп’яніння.

Втім, від проходження огляду на місці та у медзакладі керманич відмовився. Коли ж працівники поліції почали заповнювати адмінпротокол за статтею 130 КУпАП, 66-річний кермувальник, аби залагодити ситуацію, запропонував правоохоронцям хабар.

Чоловік поклав біля переднього пасажирського сидіння службового автомобіля дев’ять тисяч гривень.

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин та за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 369 Кк України. 18 купюр номіналом 500 гривень вилучили.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень