Відео 80-річної Василівни, яка летить із дрифтером до м. Рівне, набрало понад 300 000 переглядів за 5 днів (ВІДЕО)

Жінка дорогою розповідає, як відправила дітей до Німеччини, аби ті заробили їй на операцію

Михайло Огороднік із Рівного заслуговує на ширший розголос, хоча... Куди вже більше?))

Міша(ня) – суперуспішний відеоблогер з армією у 1,76 мільйона підписників на YouTube та 183 тисячі фоловерів в Інстаграмі.

Хлопець літає на роверах та крутій тачці, дрифтує, знімає все те на відео і постійно – нарощує власну аудиторію та популярність.

Серед влогів Михайла є рубрика «Дрифт ТAXI».

 

Тут хлопець показує, як підвозить людей – Безкоштовно, але дорогою включає прискорення чи навіть Дрифт – разом із пасажирами.

Типово Михайло орієнтується на молодих дівчат у коротких спідницях, але... в останньому відео перегляди зробила пані, якій 80

Останнє відео цієї рубрики стрімко набрало понад 300 тисяч переглядів і продовжує набирати далі.

Як вважається, все завдяки 80-річній Василівні, яку дрифтер забрав від дачного масиву на станції Кам’яногірськ (це Костопільський напрямок, за Олександрією, близько) і повіз до Рівного (це приблизно 30 км.)

Карта Рівненщини: червоним позначено станцію Кам'яногірську. Рівне - внизу

Дорогою до м. Рівне жінка, яка вражає своєю активністю і спокоєм, коли Михайло починає вмикати прискорення, розповідає, як подолала серйозну недугу – перелам шийки стегна.

Подолала попри те, що в Україні її 9-ть років безрезультатно лікували і , зрештою, запропонували операцію за 220 тис. грн, але без жодної гарантії.

 

Жінка натомість відправила дітей на заробітки до Німеччини, аби ті змогли їй оплатити диво-операцію у Франкфурті, яка тривала 1 год, і після якої жінка встала та пішла вже через 3 години.


Більше на відео (епізод з Василівною починається на 15:16):

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень