7 причин дозволити собаці спати з вами у ліжку (ФОТО)

Звісно, якщо ваш пес — хатній, а не живе у будці за будинком

Існує думка, що собаку не можна пускати у ліжко.

Деякі власники переконані, що їхній пес брудний і тримати його у ліжку просто негігієнічно. Мовляв, занесе туди якусь "заразу". 

А що, якщо ви дізнаєтеся, що це не зовсім так?

 

Що у спанні собаки з вами у ліжку є низка об'єктивних переваг: і для вас, і для тварини?..

1. Вони створюють комфорт

Тепло собаки і її ритмічне дихання (а іноді і заразливе хропіння!) неймовірно заспокоюють. Завдяки цьому ви почуватиметеся у власному ліжку ще затишніше.

2. Вони борються з вашим безсонням

Їх присутність заспокоює і допомагає подолати стрес. Тож, за великим рахунком, собаки забирають у вас те, що заважає вам нормально спати.

3. Притискаючись до них, ви знімаєте стрес і неспокій

Як показали дослідження, пес найкраще допомагає здолати стрес і втому. Легкість і відданість цих тварин, а також уважність до своїх господарів надають останнім упевненості. Не варто цього недооцінювати!

4. Вони забезпечують тепло

Собака, яка затишно згорнулася у ліжку, нагадує маленький радіатор. Звичайно, у спекотний літній період це не зовсім добре, а от в холодні осінні чи зимові ночі - це просто казка.

5. Собаки допомагають боротися з депресією

Собаки віддають людині всю свою любов. У стані депресії це буває досить складно усвідомити. Та все ж, собаки творять чудеса у цей важкий для людини час.

6. Вони створюють відчуття безпеки

Ви знаєте, що за вами завжди спостерігають два уважних ока, особливо, коли ви спите. Додайте до цього прекрасний слух собаки і його здатність відчувати незнайомців. Це приносить заспокоєння і розраду.

7. Сумісний сон також дуже добре впливає на собаку

Собака любить вас понад усе на світі. Так що дайте йому можливість зайвий раз притиснутися до вас. Тим більше, що псу стає так само комфортно, як і вам. 

За інформацією Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень