7 трендових аксесуарів цього літа, які зроблять вас наймоднішою (ФОТО)

Цікаве доповнення для вашого стилю

Ось кілька актуальних модних аксесуарів цього літа, які стануть цікавим доповненням до вашого образу

Хустинки

Цей універсальний аксесуар можна використовувати різними способами — у волоссі, на голові або як топ, надаючи вашому вигляду елегантності і яскравості.

Прикраси на сумку

Шпильки, намиста та інші прикраси додадуть вашій сумці індивідуальності та стилю.

Вінтажні кепки

Ці кепки з написами або візерунками нададуть вашому образу невимушеності та автентичності. Стилізуйте їх як з жакетами, так і сукнями.

Обручі

Від лаконічних обручів-пружин до текстильних чи срібних варіантів — обручі стануть чудовим доповненням до будь-якого стилю.

Бантики на волоссі

Елегантні та романтичні банти можна носити як з вечірніми сукнями, так і з повсякденними речами, вони підкреслять вашу індивідуальність.

Гольфи

Цей аксесуар став must-have сезону. Ви можете експериментувати з різними малюнками та декором, комбінуючи його зі своїми улюбленими взуттям.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень