7 ознак жінки, яку бояться чоловіки

Поведінка жінок, з якими сильна стать не хоче мати справи

Відсутність співпереживання

Жінка, яке не розуміє емоції інших, не хоче прислухатися до людей, ніколи не стане хорошою подругою чи доброю дружиною. Для себе вона завжди буде на першому місці, навіть коли вам дійсно знадобиться підтримка чи допомога.

Роль жертви 

Нещасна і знедолена жінка, яку, за її словами, всі ображають, набридає. І це - спосіб досягти бажаного токсичних людей.

Неповага до кордонів

Жінка, яка хоче знати якомога більше подробиць про ваші страждання, навіть коли ви взагалі не готові про це говорити, навряд чи просто хоче вас підтримати. Та, яка нехтує кордонами, готова йти по головах до своєї мети.

Ревнивість

Вона характерна для невпевненої у собі жінки, яка хоче контролювати буквально усе. Ревнощі псують романтичні стосунки і дружбу.

Пліткарство

Якщо жінка пліткує та видає чужі секрети - так само вона видасть і ваші таємниці. Так поводяться ті, хто хоче усіма маніпулювати.

Невизнання своїх помилок

Якщо жінка лише перекладає відповідальність на інших й ухиляється від серйозних розмов - це точно не про чесну й надійну людину.

Брехливість

Все може починатися з маленької неправди. Але брехня має звичку перетворюватися на великі проблеми. Будьте обережні з жінкою, яка постійно водить вас за ніс.

Джерело: РБК-Українаhttps://www.rbc.ua/rus/styler/ki-zhinki-lyakayut-cholovikiv-9-fatalnih-1715536090.html

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень