7 дивних речей: чоловік таємно хоче, щоб ти перестала це робити

Іноді їм важко про це сказати

Наступні поради можуть для когось бути секретом.

Якщо чоловік щиро кохає жінку, яка займає біля нього рівноправне місце, він точно захоче ЦЕ в ній змінити.

1. Перестань переживати про своє тіло

Живіт, брови, розмір грудей, розтяжки, целюліт, волосся, об’єм стегон, губи… Список можна продовжувати нескінченно. Якщо продовжувати в тому ж дусі, то завжди можна знайти, до чого причепитися. Тож навіть не починай.

Якщо він вже обрав тебе, то любить не лише твоє тіло.

Якщо ти хочеш щось змінити в собі — вперед. Але знай, що гідний чоловік любитиме тебе у будь-якому випадку.

2. Прийми те, що він тебе любить і любитиме

Ви вже разом. Ти його любиш, га? Понад усе на світі? Тоді чому ти сумніваєшся у силі його любові до тебе? Зі всіх жінок у світі він вибрав тебе.

Якщо ти хочеш, щоб ваші стосунки продовжувалися, будь у них. Досить фокусуватися на комплексах і невпевненості, не треба питати себе, як він міг полюбити таку, як ти. Звичайно, він любить таку, як ти. Ти для нього все!

3. Не сумнівайся у собі

Впевненість приваблива і твій чоловік хоче бачити її більше. Він не просто хоче дивитися, як ти йдеш за своєю мрією, але як ти добиваєшся її.

Це його завдання – підтримувати тебе. І якщо ти сумніваєшся в собі, то він відчуває, що не справляється зі своїм завданням.

4. Припини порівнювати себе з іншими жінками

Ці порівняння завжди закінчуються фразою «Я не достатньо хороша». Твій чоловік хоче, щоб це порочне коло припинилося, бо знає, що ти більше, ніж просто хороша.

Немає нічого поганого в тому, щоб вибрати собі приклад для наслідування. Знайди собі такий авторитет та вдосконалюйся. Але не принижуй себе через інших жінок.

5. Досить намагатися всім догодити

У тебе все одно не вийде. Мистецтво говорити «ні» – це чудова річ. Чоловік це вміє та хоче, щоб і ти навчилася.

У тебе є свої друзі, його друзі, своя сім’я, його родина, ваші сусіди, начальник, діти та купа інших відносин, які потрібно зберігати. Але намагаючись догодити всім, ти доведеш себе до стресу й почуватимешся невдахою.

Ті, хто люблять тебе безумовно, найбільше заслуговують на твою увагу, але вони ще й ті, хто розуміють, що ти — людина, і в тебе є своє життя.

6. Досить переживати через дрібниці

Не обов’язково постійно щось робити. Можна просто сісти та насолодитися ароматом кави чи квітів. Твій чоловік хоче, щоб ти пам’ятала, що дійсно важливо. І це точно не колір, в який потрібно пофарбувати спальню, або аромат освіжувача, який потрібно купити.

7. Коли ти плачеш - не проси вибачення

Якщо в тебе був важкий день, останнє, що тобі потрібно, це перепрошувати за те, що ти не в настрої. Так буває. Ти можеш бути сумною часом.

Звичайно, йому хотілося б бачити тебе щасливою, але бути сумною – це нормально. Ви будете мати такі дні, і не потрібно відчувати свою провину за це. Це безглуздо.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень