6 підприємств-боржників Рівненщини розрахувалися зі своїми працівниками

Їм виплатили майже 1,5 мільйона гривень

За інформацією обласного управління статистики, станом на 1 липня загальна сума заборгованості з виплати зарплат на підприємствах Рівненщини становила близько 12,5 млн грн, у тому числі:

  • працівникам економічно активних підприємств – 11 млн 954 тис. грн,
  • суб’єктами господарювання щодо яких реалізовують процедури відновлення платоспроможності боржника чи визнання його банкрутом – 505 700 грн.

 

Між тим, протягом червня економічно активні підприємства-боржники Рівного виплатили своїм працівникам понад 120 тис. грн заборгованої заробітної плати.

А з початку року повністю погасили заборгованість перед працівниками шість підприємств на суму 1 373 900 грн.

Це ПрАТ «Рівневтормет», ПП «УкрАгроЗахід», ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання ЖБК», ТОВ «Банадр Логістікс», а також філії держпідприємства «Рівненський облавтодор» ПАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України»: «Рівненська дорожньо-експуатаційна дільниця (ДЕД)» та «Колоденська ДЕД»).

Міська комісія з питань праці та заробітної плати на підприємствах, в установах та організаціях продовжує вживати заходів щодо погашення заборгованості з виплати заробітної плати.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень