68-річний Макаревич з дружиною-українкою показали новонародженого сина (ФОТО)

Це четвертий шлюб музиканта

Андрій Макаревич та його дружина, уродженка Києва Ейнат Кляйн показали світу новонародженого сина. 

Пара одружилася у грудні 2019 року. Це четвертий шлюб музиканта. Від попередніх стосунків у нього є троє дітей: 48-річна Дана, 35-річний Іван та 22-річна Ганна.

Коли почалася війна батьки Ейнат жили у Києві. До сусіднього будинку прилетіла ракета, вони виїхали до Ізраїлю. Андрій Макаревич — один із небагатьох російських артистів, які засудили війну в Україні та критикують політику путлера. Що, звісно, не робить його менш росіянином.

Лідер групи «Машина часу» знову став батьком. Дружина 68-річного музиканта Ейнат 30 березня подарувала йому сина. Малюк з'явився на світ в одній із клінік в Ізраїлі. Новонароджений з мамою почуваються добре. Про це повідомив Андрій Макаревич у соцмережах та вперше показав сина.

- Ейтан Андрійович Макаревич народився 30 березня о 7.50 ранку в Тель-Авіві. Показники ідеальні — 10 з 10, характер активний і допитливий, хороший апетит, голос гучний, решта буде зрозуміло з часом. Не плутайте імена мами та дитини: Макаревич-молодший — тезка одного з братів Коенів! — написали в інстаграм-акаунті групи «Машина часу».

А сам Макаревич опублікував фото сина великим планом.

- Ну ось, знайомтеся. Ейтан. Чудовий хлопець, — написав батько.

Днями з'явилася інформація, що музикант приїхав до України, його помітили в Бородянці.

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень