63-річний актор одружився з 24-річною тренеркою

Голлівудський актор Дольф Лундгрен і його 24-річна наречена Емма Крокдал офіційно зареєстрували свої стосунки. Про це повідомляє видання Page Six.

Емма, яка працює фітнес-інструктором, була тренером 63-річного актора, що їх і зблизило. Вперше на публіці як пара вони з'явилися в січні цього року на фестивалі Cana Dorada Film & Music Festival в Домініканській Республіці. Ще через пів року пара заручилася.

Тепер ще ЗМІ повідомляють, що церемонія одруження вже відбулася, адже на останніх фото на безіменному пальці Дольфа Лундгрен можна помітити обручку.

Шлюб з Еммою не перший для актора. Так, в 1994 році Лундгрен одружився з дизайнеркою ювелірних прикрас Аннет Квіберг, у шлюбі з якою у нього з'явилося двоє дітей: 24-річна Іда і 19-річна Грета. У 2011 році пара вирішила розлучитися.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень