60% сміття з Рівного відтепер вивозить не «Санком»

Це робить КАТП-1728

 З 1 жовтня комунальне підприємство обслуговує 60% міста. Про це розповів начальник КАТП-1728 Ростислав Кралюк:

З  1 жовтня нам передали ЖКП «Покровське». Крім того ми обслуговуємо Льнокомбінат і мікрорайон Північний, а ще заклади освіти. Загалом десь 60% міста.

Із технікою для вивозу сміття, за словами Ростислава Кралюка, поки проблем немає і вони все встигають:

За останні 2-3 роки ми купили 5 сміттєвозів. А зараз маємо купити ще один , вже шостий. Один сміттєвоз коштує понад  2,5 мільйона гривень. Гроші на це нам виділяють з міського бюджету.

Єдине, що ще не вирішили, каже начальник КАТП-1728 - це питання із контейнерами для сміттєкамер у ЖКП «Покровське»:

У «Покровському» зараз  20 будинків, у яких є 93 сміттєкамери. Тобто нам потрібно майже 80 контейнерів , щоб поставити їх у сміттєкамери будинків. У двох будинках ми сміттєкамери заварили, за згодою мешканців, а жителі інших будинків не хочуть, тому ми мусимо ставити контейнери. Для того, щоб їх закупити потрібно 230 тисяч гривень.

А по місту наразі ми у процесі заміни контейнерів «Санкому-Рівне» на свої. Тобто, коли ми провозимо свої контейнери на місця, які раніше обслуговував «Санком», то узгоджуємо з ними і вони забирають їх. Якщо ж ні, то ми відсуваємо їх вбік. Це переміщення триватиме орієнтовно тиждень.

Вартість послуг КАТП - 1728 не зросла, а лишилась такою ж, як і раніше - майже 9 гривень в місяць з одного жителя.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень