6 тисяч коментарів до питання: що подарувати дівчині за 350 грн?

Лише за три дні

Раз в рік, але перед кожним хлопцем постає (чи колись постане) питання, що подарувати своїй коханій у День народження. Чи не тому охочих поділитись своїми ідеями у Фейсбуці зібралось чимало, і не лише юнаків.

Можливо, охочі подискутувати зреагували на чітко означену вартість подарунка – 350 грн. Та розгорілась справжня суперечка щодо того, як слід вітати кохану.

Хтось радив практичні речі – подарунковий сертифікат, іграшку чи срібний кулончик. Втім інші різко критикували розмір суми й раніше запропоновані варіанти.

У кожного свій досвід, статки та рівень фантазії, тож варіанти рясніли.

«Невже ви не розумієте, коли чоловік любить, він готовий для жінки гори звернути, зірку дістати, а коли він не хоче елементарно заробити грошей для нормального подарунка, то виникають сумніви в його почуттях... Люблячий чоловік буде сам намагатися робити коханій гарні подарунки, їй навіть просити не треба, це йде від душі!», – резюмувала Тала Толочка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Пицька

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень