6 перевірених способів подолати осінню депресію

Все дуже просто

Міжсезоння іноді стає справжнім випробуванням для психіки людини. Приводів для смутку вистачає: холодно, темніє рано, а небо час від часу затягнуте сірими хмарами.

Як побороти цю депресію та полюбити осінь?

Зачекайте

З першим снігом організм адаптується до холодів та нестачі сонця. Уповільніться і присвятіть собі час, більше відпочивайте, гуляйте, читайте і просто зачекайте снігу.

Спілкуйтесь

Намагайтеся частіше зустрічатися з близькими: покличте подружку випити чаю в затишній кав'ярні, влаштуйте вечір настільних ігор.

Гуляйте

Намагайтеся іноді виходити на вулицю: погуляйте парком, вранці пройдіть трохи пішки. Так ви допоможете виробити більше дофаміну і відчуєте себе щасливіше.

Їжте

Намагайтеся готувати свіжі страви, естетично накривати на стіл та куштувати нове. Список осінніх рецептів величезний: гарбузовий суп, яблучні пироги, овочеві запіканки, каші із сухофруктами та багато іншого.

Рухайтесь

Приділяйте спорту 15-20 хвилин щодня.Організм насититься киснем і легше перенесе негоду. Крім того, такі невеликі зусилля допоможуть зберегти фігуру стрункою.

Вбирайтеся

Починайте день із вибору вбрання, не бійтеся яскравих фарб, адже у міжсезоння їх не вистачає, користуйтеся аксесуарами, спробуйте зробити макіяж із червоною або ягідною помадою.

Плануйте

Поміркуйте про те, як оновите інтер'єр до зими, які подарунки придбаєте для близьких, як прикрасите квартиру.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень