«Шукайте спідницю»: 6 наймодніших моделей осені-2023 (ФОТО)

У тренді - довжини максі, міні та міді

Колона

Ця модель - довга і звужена до низу, може бути з розрізами на боках. Вона, справді, схожа на колону. Була популярна у 90-х роках минулого століття. Зараз знову повернулася в моду. Особливо до смаку вона буде прихильницям мінімалізму.

Джинсова

Денім не виходить ніколи з моди. Яку б джинсову спідницю ви не вдягнули цього сезону - міні чи максі - будете у тренді. Додайте до неї базову майку, сорочку, топ або піджак.

А-подібна

Розкльошена донизу спідниця, що нагадує велику літеру А, була модною у 50-х роках минулого століття. Модні дизайнери знову її повернули на подіуми. Зауважте, що довжина такої спідниці - міді. Вона підійде для створення романтичних жіночних образів. Поєднуйте її з високими чоботами, туфлями на підборах, кросівками чи балетками.

Костюмна

Офісний стиль - у тренді восени-2023. Відповідно, модні - ділові спідниці з костюмних тканин. Для строгих образів поєднуйте таку модель з блузою, піджаком. Щоб виглядати менш офіційно, міксуйте зі светрами, топами, до того ж, в інших стилях. 

Плісе

Що б не писали у модних журналах, спідниця-плісе не виходить з моди і вже стала певною класикою. Вона додасть образу ніжності, романтичності. 

Шкіряна

Шкіра - це один тренд осіннього гардероба. Така спідниця структурує образ, і зігріває в холодні осінні дні. Додайте до неї теплий светр, джемпер, кардиган. І образ буде комфортний і стильний.  

Джерело: elle.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень