6 корисних звичок, завдяки яким в оселі буде чистіше

Їх дотримуються гарні господині

Фото з сайту inclean.lviv.ua

1. Табу - на вуличне взуття

У кожного з нас трапляються моменти, коли вже взувся, щоб вийти з дому, і раптом треба повернутися у кімнату за якоюсь річчю. Ми намагаємося навшпиньки у вуличному взутті прошмигнути у помешкання, сподіваючись таким чином, що бруду за ці миті не додасться. Але це - помилкова думка. На підошві вуличного взуття в оселю можуть потрапити яйця глистів, різні бактерії, у тому числі збудники серйозних захворювань.

2. Закрита кришка унітаза

Тримання кришки унітазу закритою запобігатиме розбризкуванню з унітаза часточок фекалій та бактерій. А отже у санвузлі буде чистіше. 

3. Регулярні зміна чи прання ганчірок

Не лише губки для миття посуду необхідно вчасно міняти, а й ганчірки для прибирання потрібно своєчасно прати та дезінфікувати. Чищення потребують і пилососи, пральні та посудомийні машини.

4. Чистий текстиль

Кухонні рушники охайні господині міняють щодня, а банні 1 раз на 2-3 дні.

5. Викидання старих та непотрібних речей

Завали у шафах і на балконах бувають майже в кожній оселі. Привчіть себе регулярно їх розбирати. Приміром, робіть це двічі на рік. Позбавляйтеся одягу і взуття, які стали малі і немодні. Викидайте поламані, неактуальні речі

6. Регулярне миття люстри

Пил у великій кількості накопичується на люстрах. Він псує і вигляд самої люстри, і загальний вигляд будинку. Тож вчасно його усувайте. Набагато приємніше, коли в будинку все сяє чистотою.

Джерело: rbc.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень