6 червня - День журналіста: вітання та листівки (ФОТО)

Вітаємо зі святом!

День журналіста в Україні відзначають 6 червня, адже саме в цей день у 1992 році Національну спілку журналістів України прийняли до Міжнародної федерації журналістів.

Це свято стало офіційним у 1994-му році.

 

Вітання з Днем журналіста

***

Висвітлює життя завжди доречно,
За мить відображає часу плин,
І навіть там, де бути небезпечно,
Йому не обійтися без новин.
Сьогодні Україна відзначає
День журналіста. Тож бажаєм вам
Хай сонце ясно світить й не згасає,
Наче маяк далеким кораблям.

***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо професійного розвитку, лише гарних новин та багато інфоприводів. Нехай у ці непрості дня війни робота стане важливою мотивацією до нових звершень, а ви відчуєте свою роль у нашій інформаційній боротьбі.

***

Вітаємо українських журналістів із професійним святом. Нехай ваша інформація завжди буде найсвіжішою, найцікавішою та найпершою. Нехай зарплата тішить, а конкуренти кусають лікті.

***

З Днем журналіста! Бажаю невдовзі повідомити про закінчення війни та перемогу України! Натхнення, гідної зарплати, добрих новин та миру!

***

Нехай кожна новина дається легко, а правильні слова підбираються самі собою. Нехай читачі ніколи не залишаються байдужими. Нехай ваше видання процвітає, а новини будуть винятково цікавими та позитивними. З Днем журналіста України!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень