5 загинули, ще трьох намагаються врятувати: подробиці авіатрощі під Львовом (ФОТО/ВІДЕО)

Яка сталася сьогодні вранці

Авіакатастрофа сталася під час виконання літаком авіакомпанії «Україна Аероальянс» чартерного вантажного рейсу за маршрутом Іспанія - Львів.

Із восьми осіб, які перебували на борту, вижити вдалося лише трьом. Їм від 50-ти до 53-х років.

Двох із трьох врятованих уже прооперували, останній – поки що в операційній. Про це розповів заступник головлікаря з хірургічної роботи 8-ої міської клінічної лікарні Ігор Стояновський, передає пресслужба Львівської міськради:

Пацієнтів доставили у важкому стані. Нині двоє пацієнтів прооперовані, вони залишаються у відділенні невідкладної допомоги. Ще один пацієнт, стан якого найважчий, зараз в операційній. Він потребував більше додаткових обстежень і хірургічних втручань. На допомогу викликали ще спеціалістів з обласної лікарні, - розповів медик.

Нагадаємо, що сьогодні близько 7:10 при заході на посадку зник з радару транспортний літак Ан-12. Пізніше один з членів екіпажу вийшов на зв'язок і повідомив, що літак здійснив аварійну посадку.

О 07:46 транспортне судно виявили на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Львів». Внаслідок аварійної посадки загинуло п'ятеро людей.

За цим фактом у поліції відкрили кримінальне провадження. Слідство розглядає дві основні версії авіатрощі: у літака скінчилося пальне або ж помилки допустився пілот.

Додамо, що за даними з бази профільного ресурсу «Flightradar 24», цьому літаку 51 рік.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень