5 предметів, які заборонено залишати в машині влітку (ФОТО)

Спека може все зіпсувати

[media=184355]Якщо авто стоїть під палючим сонцем - це небезпечно. Далі перелік речей, які краще не брати до салону авто:

  1. Аерозолі

[media=184351]Нагріваючись, вміст аерозолів має властивість розширюватися. В результаті балончик може вибухнути. Часто таке трапляється із балончиками із монтажною піною.

  1. Напої

[media=184352]Нагріті напої можуть забродити, а через підвищений тиск можливий розрив упаковки. Особливо неприємний запах лишають після себе молочні продукти.

  1. Запальничка

[media=184353]Якщо в один зі спекотних днів залишити запальничку на приладовій панелі, не дивуйтеся, що предмет вибухне. А ще вам дуже пощастить, якщо запальничка не спровокує загоряння салону.

  1. Солодощі

[media=184354]Через спеку вони можуть розплавитися і вимазати сусідні предмети і папери. Автівка не вибухне, але відмивати речі - задоволення таке собі.

  1. Медикаменти

[media=184356]Найчастіше ліки не можна зберігати у спеці, тому не лишайте таблетки на сонці. Інакше можна завдати шкоди організму.

За матеріалами Dexpens.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень