5 напоїв, що збережуть жіночу красу та здоров'я

Все дуже просто

Жіноче самопочуття і краса безпосередньо залежать від харчування. Все, що потрапляє в організм, впливає на роботу внутрішніх органів. Також дуже важливі напої, які жінка регулярно вживає.

Фахівці назвали 5 напоїв для жінок, які допоможуть залишатися здоровими та красивими. Про це пише Foodandmood, передає РАДІО ТРЕК.

Найважливішим напоєм в раціоні кожної жінки, звичайно ж, є чиста вода, яку слід пити в достатній кількості. Однак, крім води є й інші важливі напої.

Зелений чай з м'ятою

В такому чаї багато антиоксидантів, які допомагають організму боротися зі шкідливим впливом навколишнього середовища, збережуть красу і свіжість шкіри.

Також в цьому чаї є фітоестрогени – рослинні гормони, яку нормалізують роботу жіночої гормональної системи та знижують ризик розвитку раку.

Зелений чай допоможе нормалізувати сон і навіть знизити апетит, оскільки м'ята покращує травлення та підвищує метаболізм. Також м'ята може стати м'яким болезаспокійливим засобом, знизити тривожність і дратівливість.

Какао

Цей напій підтримує імунітет і зміцнює організм.

Какао багате на залізо, бадьорить не гірше за каву, але при цьому відмінно підвищує настрій і сприятливо впливає на серце.

Не варто зловживати какао тим, у кого є проблеми з підшлунковою залозою, печінкою чи нирками.

Соки з вітаміном С

Натуральні соки – це джерело вітамінів і фруктози, яка необхідна для енергії.

Основний вітамін, який можна отримати з соків – вітамін С.

Він є чудовим антиоксидантом, попереджає раннє старіння, освіжає організм і шкіру, зміцнює імунітет. Найкорисніші соки з цитрусових і червоних ягід.

Кефір

Цей молочний напій дуже важливий для здоров'я жінки, оскільки він впливає на травлення. А саме від нього залежить краса і гарне самопочуття.

Кефір впливає на органи ШКТ і населяє кишківник корисними бактеріями.

Хороша робота кишківника і шлунка покращує стан волосся і шкіри, а також запобігає неприємному захворюванню – молочниці.

Томатний сік

Цей сік є дуже важливими для зниження ризику виникнення раку.

В томатах міститься лікопен, який надає потужну профілактичну підтримку всьому організму.

Для хорошого самопочуття достатньо випивати одну склянку томатного соку щодня.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень