Сьогодні у Рівному молодь «розширюватиме горизонти галактики»

Дізнатися про теорії походження Всесвіту? Як навчитися визначати сузір’я? Перетворитися на астронавта NASA? Все це можна зробити разом з проектом «ВечірК». На гостей чекає міжпланетна подорож разом з командою молодіжної платформи «Яскраво».

Організатори підготували чимало дивовижних речей: лекція від Вадима Шуляки «Теорії походження Всесвіту», зірковий тренінг по визначенню сузір’їв, галактичний БРЕЙН РИНГ, найсмачніші смаколики у Сонячній системі, міжгалактичні настільні ігри, виступ ілюзіоніста, стенд-ап шоу, фото прикол, якому позаздрить саме NASA та багато-багато іншого. Окрім цього у відвідувачів є можливість помилуватися галактичними картинами від незвичайного художника.

Тож чергова «ВечірК» відбудеться 5 березня о 17:00 в КУЕМі (вул. Пушкіна, 17а)

Нагадаємо,  «ВечірК» – молодіжний соціально-культурний проект, спрямований на підвищення громадської позиції серед молоді, мотивування до активної діяльності та організацію цікавого культурного відпочинку. ВечірК ініціює до обговорення цікаві та актуальні теми, що стосуються різних сфер нашого життя. Гості ВечірК: журналісти, громадські діячі, бізнесмени та митці, як місцевого, так і всеукраїнського рівня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень