50 нових тролейбусів хоче купити Рівне

За кредит від Європейського банку реконструкції та розвитку

Угоду про наміри кредитного фінансування від ЄБРР на закупівлю нових тролейбусів планують винести на розгляд сесії міськради. Вже оприлюднено проєкт рішення про це.

Начальник управління транспорту і зв'язку Іван Фурлет пояснив Радіо Трек:

Ведуться премовини з ЄБРР про можливість взяття кредиту на 15 млн євро.

 

Це не говорить про те, що Рівне завтра візьме кредит. Це говорить, що Рівне буде працювати спільно з ЄБРР щодо розробки проєктів, уточнення закупівлі певного рухомого складу.

За словами Івана Фурлета, ЄБРР готовий підписати угоду на 13 років. Під який відсоток надасть кошти – ще не обговорювали. Втім, за ці гроші влада міста також планує модернізувати підстанції та збудувати нові тролейбусні лінії.  

50 нових тролейбусів, каже начальник управління транспорту, не дозволять повністю замінити старих рогатих, які рухаються вулицями міста. І не тільки на ЄБРР сподівається влада, а паралельно працює зі Світовим банком, Європейським інвестиційним банком, Міністерством для пошуку грантових і кредитних коштів на оновлення тролейбусів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень