5 таємниць, які вчені досі не можуть розгадати

Наш світ - скупчення загадок та таємниць

В нашому світі є багато загадок та таємниць, які вчені намагаються розгадати. Іноді це закінчується успіхом, але є такі речі, які досі залишаються поза нашим розумінням.

То курка чи яйце?

З дитинства ми чули цю загадку від старших. «Що було перше: курка чи яйце?». Хоча британські вчені довели, що яйце не може утворитися без курки, адже у їхніх яєчниках утворюється спеціальний білок. Але інша група дослідників вважає, що яйця могли еволюціонувати від інших яйценосних видів. Тож питання залишається актуальним, а дискусії між вченими тривають досі.

Як утворився Всесвіт?

Про Всесвіт людство знає дуже мало речей. Ми не знаємо, наскільки він великий, що існує за межами нашої галактики, що відбувається всередині чорних дір. Також ми не знаємо, як він утворився. Чи виник багато мільйонів років тому, чи був завжди.

Як будували піраміди в Єгипті

Всі захоплюються пірамідами, які були побудовані тисячі років тому в Єгипті, але ніхто не знає, як їх будували. Побудувати такі споруди навіть зараз - диво. Є вчені, які вважають, що їх побудували прибульці з іншої планети. Інші вчені вважають, що відповідь криється в пандусах, мокрому піску та шківах.

Чому людина спить

Вчені вивчили організм людини практично повністю. З роками ми дізнавалися про нас самих все більше й більше, але от сон - залишається загадкою досі. Вірніше, не сам сон по собі, а те, чому людині він потрібен.

Одна багатообіцяльна теорія полягає в тому, що сон відіграє важливу роль у пластичності мозку. Але остаточної відповіді так і не знайшли.

Чи є життя після смерті

Чи є життя після смерті, з якого людина не повертається? Це складно досліджувати, оскільки не можна повернутися після смерті. Звідти повернення немає. Проте деякі вчені наполягають, що життя після смерті є фактичним, доведеним, науковим фактом. А от інші наполягають - життя після смерті неможливе з точки зору квантової фізики.

Як почалося життя

Причетність інопланетян? Створив Бог? Ніхто не знає, як саме почалося життя. Вчені досі сперечаються. Відповідні на це питання не знайшли й по сьогоднішній день. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень