Ніколи цього не фотографуйте: ТОП-5 табу

Деякі фотографії мають сильну енергетику, яка може зашкодити людині

Фотографії мають потужну енергетику і накопичують у собі багато емоцій. Саме тому є певний список речей, які в жодному разі не можна фотографувати.

Сплячі люди

Сон – це особливий стан людини, в якому вона стає дуже вразливою. Такі фото можуть спричинити проблеми зі здоров'ям. Часто батьки люблять фотографувати своїх малюків, поки ті сплять. Такі фото потрібно зберігати якомога далі від сторонніх очей.

Відображення дзеркал

Такі фотографії стануть потужним магнітом конфліктів, сварок, проблем та непорозуміння. Якщо такі знімки зберігатимуться у вас на смартфоні, то шкоди вони не завдадуть. Рекомендується утриматися та не видруковувати такі знімки.

Розвалини, стародавні руїни та занедбані будинки

Фотографії з такими об'єктами мають потужну негативну енергетику. Не варто не лише зберігати фото таких об'єктів, а й фотографуватись поряд з ними. Такі фото можуть зламати ваше життя і перетворити його на руїни.

Похорон

Біоенергетики радять не фотографувати покійників та не залишати такі знімки в будинку. Інакше ви накличете в біду, якої буде важко позбутися.

Чорні кішки

Про чорних котів є багато прикмет. Говорять, вони навіть використовуються для проведення різних обрядів. Тому фотографії чорних кішок можуть залучити невдачі та біди. Пам'ятайте, що через фотографії на людей можна навести негатив та пристріт. Тому не варто показувати свої знімки стороннім людям, які заздрять вам.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Експертні думки, висловлені у цьому матеріалі, мають право на існування і дійсно можуть стати в пригоді, однак точно не вирішать усіх ваших проблем. Якщо у вас виникли певні труднощі, краще зверніться за допомогою до фахівця.

Джерело: u-news.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень