5 стильних стрижок, які відразу захочеться приміряти (ФОТО)

Зачіски для всіх типів волосся і на різну довжину

Будь-яка жінка знає: найкращий спосіб підняти настрій – піти на шопінг або до перукаря. У першому випадку ви вже якось самі розберетесь, по що сходити, а от з вибором нової зачіски можемо допомогти

Ми зібрали 5 наймодніших стрижок цього сезону — для різної довжини і типу волосся.

Давайте надихатися разом!

Для активних — боб-каре

Боб-каре вже отримав негласний статус наймоднішої стрижки цієї весни.

Причин багато: така довжина візуально витягує обличчя, робить його стрункішим і чудово виглядає як на прямому, так і на хвилястому волоссі.

Укорочений варіант рекомендуємо власницям густих локонів, не схильних до ефекту кульбаби — тоді стрижка завжди виглядатиме акуратно.

Довжина трохи вище плечей — класичний варіант, який підходить будь-якому типу волосся.

Для тих, хто сумнівається — метелик

Компромісний варіант для тих, хто хоче змін, але не готовий розлучитися з довгими локонами. У цьому випадку в зачісці комбінують два шари: короткі передні пасма і довгі ззаду.

Носити стрижку можна по-різному: якщо зібрати довжину у хвіст, залишивши короткі пасма обрамляти обличчя, створиться враження, що у вас боб, а якщо залишите розпущеним — отримаєте романтичний образ з довгими локонами.

Ось такий простий спосіб міняти зачіску за настроєм.

Для зухвалих — біксі

Наприкінці минулого року голлівудська актриса Флоренс П'ю розлучилася з копною густого волосся і показала нам новий тренд — коротку стрижку біксі, таку собі комбінацію боба і пікс. Зрозуміло, що і отримуємо ми щось середнє: пасма довше пікс, але коротші за боб.

Суть зачіски — у текстурності, за рахунок чого вона майже не вимагає укладання і складних маніпуляцій по створенню обсягу.

Біксі стильно виглядає і на прямому, і на хвилястому волоссі, її можна носити і з чубчиком, і без нього.

Для романтичних — чубчик півмісяцем

З назви зрозуміло, що модний чубчик має форму півкола. Довжина — трохи нижче брів, з подовженням по краях. Але це класичний варіант, а на практиці довжина може бути будь-якою — все залежить від форми та особливостей будови обличчя.

Укладати такий чубчик зручно за допомогою фена-щітки, але можна обійтися й звичним круглим гребінцем. Зачіска візуально пом'якшує риси обличчя (особливо актуально для тих, у кого широкі вилиці або загострене підборіддя).

Для креативних — багатошарові стрижки

Варіант для тих, хто хоче додати тонким локонам обсягу і любить експериментувати з укладкою. Насправді багатошаровість відмінно виглядає і без будь-яких хитрощів - навпаки, недбалість їй тільки на руку. Але простір для творчості великий.

Зверніть увагу на м'які хвилі — такий варіант укладання виглядає дуже жіночно, пом'якшує риси обличчя.

До речі, довжина для багатошарових стрижок може бути будь-якою — це справа смаку.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень