5 рішень, які чоловік не в праві приймати за дівчину

Середньовіччя вже давно минуло

Коли чоловік і жінка починають зустрічатися, то стають близькими людьми і відтоді беруть активну участь у житті одне одного. Жінка може підтримати свого обранця у скрутну хвилину й дати йому пораду. Те саме може зробити і чоловік, якщо дівчині буде потрібна допомога

Однак участь у житті одне одного не передбачає того, що один партнер командуватиме іншим. І переважно так поводяться саме чоловіки.

У певних ситуаціях дослухатися до свого судженого, звісно ж, варто. Але є питання, які жінка повинна вирішувати самостійно.

І їх, в принципі, не так вже й багато.

Діти

Турбота про потомство переважно лягає на плечі дівчини. Вирішувати, коли народжувати дітей і чи взагалі треба це робити, повинна дівчина.

Це питання краще обговорити ще десь на початкових етапах стосунків: якщо партнер наполягає на народженні дитини, а жінка цього не хоче, то такий союз краще розірвати без зайвих затягувань...

Поступатися у такому важливому питанні чоловікові не треба.

Кар'єра

Чоловік може висловити свою думку щодо того, чи варто працювати дівчині. Але приймати остаточне рішення за вас він не має права.

Кар'єра допомагає жінці реалізуватися, стати професіоналом у будь-якій галузі, здобуваючи впевненість у собі.

Все це стосується жінки, а не до когось іще.

Зовнішній вигляд

Своїм тілом кожна людина може розпоряджатися так, як вважає за потрібне. Жінка не повинна підлаштовуватися під смаки чоловіка, намагаючись постійно йому догодити. Вирішувати питання, пов'язані зі зміною зачіски, стилю одягу, нанесенням татуювань і т.д. має саме дівчина.

Дружба

Обмежувати свободу людини не можуть навіть її рідні. Контакти із соціумом є однією зі складових свободи.

Чоловік не може позбавити обраницю можливості спілкуватися з друзями чи тим більше виходити з дому, якщо їй це буде потрібно.

Його максимум – висловлювати занепокоєння, якщо стосунки дівчини з її друзями негативно впливають на добробут пари.

Заміжжя

Не всі дівчата мріють про шикарне весілля, де буде кілька сотень гостей. А дехто й взагалі не хоче створювати сім'ю (принаймні прямо зараз). Тиснути в цьому питанні на дівчину хлопець не має права.

Шлюб може бути щасливим лише у тому разі, якщо рішення створити його було спільним

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень