5 речей, які заборонено класти на стіл, щоб не притягнути бідність та хвороби: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Здавна наші предки помічали, що деякі предмети, залишені на столі, притягують неприємності.

Класти щось на нього, крім їжі і предметів домашнього вжитку, вважалося поганою ознакою – можна залучити біди, нашкодити сімейному благополуччю, а також позбутися фінансів. 

Що ж не можна класти на стіл?

Шапка

За прикметами, шапка, залишена на столі, притягує фінансові проблеми, сварки, головний біль. 

Гроші

Одна з прикмет говорить, що класти гроші на стіл в жодному разі не можна. Це може стати причиною безгрошів'я та збитків, адже гроші просто відвернуться від вас.

Повір'я стосується не лише купюр, гаманець також не рекомендують залишати на столі.

Вважається, що гроші, залишені на столі, будуть витрачені даремно або спровокують появу великих великих витрат.

КЛЮЧІ

У давнину померлих клали на обідній стіл для прощання, тому наші прадіди вважали стіл провідником між потойбічним та нашим світом.

З цієї причини і виникла прикмета, якщо кидати речі на стіл, то цим можна викинути з нашого життя фінансовий добробут та здоров'я. Особливо це стосується ключів.

Наші предки вірили, що ключі, що лежать на обідньому столі, притягують злодіїв у житло, притягують бідність та борги та притягують сімейні скандали.

Порожня пляшка

Наші предки вважали, що порожня посудина притягує енергетику бідності, отже, незабаром на столі продукти з'являтимуться дедалі рідше.

Порожня пляшка може втягнути в себе щастя і удачу людини, яка сидить поруч.

Засушені квіти

Часто жінки ставлять на обідній стіл букети з засушених квітів. Наші предки вважали, що цього категорично не можна робити. Бо все мертве, до якого належать сухі квіти, притягує негативну енергетику в дім.

Якщо не послухати цієї поради, то виникатиме головний біль після прийому їжі та часто хворітимуть усі, хто їсть за столом, прикрашеним сухим букетом.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень