5 речей, які потрібно викинути з дому, щоб позбутися бідності та негараздів: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Надщерблений та битий посуд

Битий посуд притягує до дому бідність і безгрошів'я. Краще викинути у сміття, і якнайшвидше, щоб уберегти себе від фінансової кризи.

Порожні пляшки

Щоб захистити свій дім від порожнечі та бідності, потрібно викинути з нього всі порожні ємності (банки, флакони) або ж наповнити їх чимось корисним.

Неробочі годинники

Якщо їх неможливо полагодити, то від них слід позбутися, оскільки такі годинники провокують застій у справах людини, вони гальмують її розвиток.

Старе взуття

Це стосується старого зношеного взуття, з помітними дефектами, яке зберігається у вашому домі “на всякий випадок”, роками. Особливо небезпечні старі домашні капці, порвані і стоптані, вони здатні накопичувати і транслювати у ваш будинок негативну енергетику.

Розбите або надщерблене дзеркало

Розбите дзеркало є предметом, який ні в якому разі не можна тримати в будинку. Воно притягує біду, спoтвoрює позитивну енергію і перетворює її в негативну.

Якщо дзеркало розбилося, негайно викиньте його, не тримайте такі речі в будинку, ні на дачі, ні де-небудь ще, краще обійтися зовсім без дзеркала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень