5 речей, від яких варто позбавити шафу

Через велику кількість непотребу здається, що в шафі безлад і бруд

Фото з ukr.media

Старий одяг

Якщо ви зберігаєте одяг на всі випадки життя, напевно, речі з вашої шафи випадають щойно ви відчиняєте дверцята. Старі, пошкоджені, занадто великі чи занадто малі речі треба викидати. Або, якщо речі нові та збереглися у гарному стані – віддати на благодійність.

Старі шкарпетки

Зберігати старі шкарпетки з дірками на п’ятці точно не варто. Цілком ймовірно, що ви давно вже купили і використовуєте нові. Довго зберігати шкарпетки без пари також немає сенсу. Від такого непотребу варто позбавлятися.

Прикраси

Різдвяні гірлянди та іграшки, великодні декоративні крашанки та кролики та інші милі атрибути свят експерти не радять зберігати поруч із одягом у шафі. Враховуючи те, що такий декор використовують, зазвичай, раз на рік, його можна прибрати у комору чи на горище. А зламані іграшки та сувеніри необхідно відразу викидати.

Постільна білизна і рушники

Ми не радимо одразу викидати постільну білизну та рушники. Але, зазвичай, вони займають забагато місця у шафі. Просто варто перекласти їх у міцний комод у спальні або ящик під ліжком, призначений спеціально для постелі та покривал.

Взуття

Взуття не варто зберігати у загальній шафі. Для нього є місце на взуттєвих полицях, які можна поставити у передпокої. Сезонне взуття, яке знадобиться десь через півроку, краще ховати у комору.

Джерело: newsyou.info

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень