5 простих рекомендацій, як вберегтися від застуди восени

Восени при різкій зміні погодних умов вберегтися від застуди стає все складніше. Як  вберегти організм від сезонних захворювань, розповіла відома фітнес-тренерка й експертка зі схуднення Марина Боржемська.

Реально оцінюй погоду за вікном: завжди краще захопити з собою легку куртку або надіти під неї щось, що можна зняти в разі різкої зміни погоди, адже перегріви (як і переохолодження) ні до чого в зміну сезону, тим більше якщо ти не загартований.

Будь активний: багато рухайся (по можливості на свіжому повітрі), частіше ходи пішки, займайся улюбленим видом спорту - це зміцнює імунітет, запобігати кисневому голодуванню, тренує серцево-судинну систему.

Переглянь свій режим сну - постарайся лягати спати не пізніше ніж о 23:00, організм повинен мати можливість повноцінно відновитися, щоб протистояти застуді й вірусам.

Харчуйся - яскрава збалансована тарілка стоїть на сторожі твого імунітету, особливо в ранній осінній період: м'ясо, риба, яйця, сири, морепродукти, цільні крупи, зелень, овочі, фрукти, горіхи, бобові та ін. - включай у свій раціон всі групи продуктів, щоб попередити/заповнити дефіцити.

Мінімізуй стрес - як відомо, стрес грає не на твою користь, коли мова про застуду і ризики підхопити вірус в міжсезоння: не залиш йому жодного шансу, слідуючи 4-м порадам, наведеним тут вище + концентруйся на позитиві, адже фокус уваги відіграє важливу роль у формуванні твоєї картини світу.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень