5 порад, як заморозити полуницю, щоб зберегти смак та аромат, як у свіжої

На замітку господиням

Щоб заморожена полуниця була смачною та ароматною, передовсім потрібно вибрати стиглі ягоди. Вони мають бути солодкі, пахучі, без пошкоджень. Чим швидше їх покладете у морозильну камеру – тим більше користі та аромату вони збережуть.

Перед заморожуванням полуницю слід ретельно помити, обсушити, обірвати хвостики. Заморожувати можна із додаванням невеликої кількості цукру або без нього.

Не варто заморожувати полуницю у звичайних торбинках типу “маєчка”: вона сильно вбирає сторонні запахи у морозильній камері, стає несмачною, неприємно пахне. Для цього годяться лише пакети із зіп-застібкою.

Як показав досвід, найкраще заморожувати у пластикових контейнерах зі щільними кришками. Можна використовувати повторно контейнери від морозива або сиркових десертів.

Також чудовий варіант для заморожування цілих ягід – пластикова пляшка з широким горлечком з-під молока або кефіру. А товчену або мелену полуницю можна заморожувати у звичайній півлітровій пластиковій пляшці з-під газованої води. Пюре наливати за допомогою лійки, а виливати – коли повністю розтане.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: полуниця
Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень