5 подарунків, які притягують негатив: народні прикмети

Які речі не варто дарувати?

Щоб не потрапити у халепу із подарунком, варто врахувати, що є речі, які, вважається, несуть у собі негативну енергетику. 

Годинник

Вважається, що годинник асоціюється із розлукою. Тому закоханим не варто дарувати один одному такі подарунки. У Китаї, наприклад, вірять, що подарунок у вигляді годинника буде відраховувати час до смерті людини.

Якщо ж подарувати годинник близькій людині, то це обіцяє швидку сварку. 
 

Ріжучі та колючі предмети

До наших днів збереглося повір'я, що ріжучі та колючі предмети - ножі, ножиці, голки - ні в якому разі не дарують. Деякі люди побоюються приймати в дар навіть манікюрні набори і брошки. Вважається, що ці предмети приносять нещастя в дім. 

Гаманець

Не можна дарувати порожній гаманець, в нього обов'язково слід вкласти купюру або монету.

Також не дарують порожніми валізи, сумки. Їх слід хоча б злегка наповнити чимось відповідним.

Інакше, той, хто приймає такий подарунок, може втратити свою грошову удачу.

Дзеркало 

Цей предмет завжди вважався містичним, тому не варто приймати його і дарувати. Досі актуальне повір'я, що людина, одного разу відбившись у дзеркалі, залишає в ньому шматочок своєї душі.

Таким чином, в подарованому дзеркалі залишаються негативні емоції і негативна енергія того, хто дарує. 
 

Капці

Забобонні люди побоюються купувати капці в подарунок своїм половинкам. Вважається, що подароване взуття неодмінно призведе до розлуки. Адже взуття асоціюється з дорогою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Теги: прикмети
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень