5 операція кесарів розтину: на Львівщині жінка відмовилася робити аборт і народила попри ризики для життя (ФОТО)

Вона наважилась спробувати

У Львові жінці провели 5 кесарів розтин. 38-річна Галина Карп’як з чоловіком завжди мріяли мати велику родину, адже й самі зростали в багатодітних сім’ях, повідомляє Перше медичне об'єднання Львова.

Перша донька зʼявилася на світ шляхом кесаревого розтину через медичні покази. Потім таким саме чином народилися ще дві донечки. Утім, батьки мріяли ще й про сина. Попри застереження лікарів і небезпеку ще однієї операції, Галина з чоловіком наважились спробувати і таки народили довгоочікуваного сина.

Нещодавно Галина дізналася, що знову при надії. Попри позапланову вагітність і небезпеку для власного життя, жінка навіть не допускала думки про аборт.

- Діти - це мій сенс життя, покликання і місія. Мені б не піднялася рука. Я кожного ранку встаю в шостій ранку: прибираю, перу, готую їм їжу.

 

Це фізично дуже складно.

 

Попри це я роблю це щодня з радістю, бо відчуваю ту найщирішу дитячу любов і увагу», – розповіла про материнство Галина.

Попри всі ризики, пʼята вагітність протікала добре. 30 липня - шляхом кесаревого розтину - на світ з’явилася пʼята дитина і другий хлопчик у родині Карпʼяків.  Він народився на 37-му тижні вагітності вагою 2800 г і зростом 50 см.

Ім’я для хлопчика обирали старші діти - назвали братика Максимом. 

Ірина Кухаєвич, лікар акушер-гінеколог Лікарні Святої Анни каже:

- Я працюю в цій лікарні вже понад 20 років. У моїй практиці такий випадок трапився вперше - пʼятого кесарева.

 

Оперувала вагітних максимум вчетверте.  Утім щоразу - це неабиякий медичний виклик.

 

 

Такі операції вимагають високої кваліфікації та підготовки.

 

Ми завжди ретельно готуємося до таких випадків, проводимо додаткові обстеження і залучаємо до втручання велику команду, аби зберегти здоров’я і матері, і дитини.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень