5 небезпечних речей у домі, які можуть підкинути недоброзичливці: народні прикмети

Підклад – це різновид наведення псування, як на людину, так і на домівку

Як часто у вас бувають гості? То заздрісна подруга загляне, то сварлива сусідка попросить щось. Однак після таких гостей потрібно ретельно перевіряти свою домівку. Знайдені речі можуть бути ознакою того, що на вас навели псування.

Волосся

Якщо ви виявили жмут волосся, і при цьому він перемотаний ниткою червоного або чорного кольору, то це точно підклад. Як правило, його роблять у двох випадках. Таке псування може принести розлад в сім’ю або ж послабити здоров’я.

Сіль

Це дуже поширений магічний матеріал. Його часто використовують для змов. Сіль може як допомогти, так і нашкодити. Підсипають її або в саму квартиру, або ж під поріг.

Торкатися до неї руками не слід. Потрібно акуратно змести сіль віником і винести за межі вашого житла.

Голки

Цей предмет досить складно виявити у квартирі, а тому його часто використовують для різних магічних обрядів. Голку можуть увіткнути в шпалери, одвірок або ж просто кинути на підлогу. Звичайно, іноді й сама господиня може випадково упустити такий маленький предмет. Але чи варто ризикувати?

Якщо ви знайшли в будинку голку, то краще її позбутися. Якщо її підкинули, то вона може принести вам багато бід і нещасть.

Залишки свічок

Знайдені маленькі недогарки – ще один привід занепокоїтися. Це ж стосується і предметів зі слідами воску. Наприклад, змотані нитки й залиті воском.

Свічки дуже часто використовують в різних ритуалах. Найчастіше з їхньою допомогою роблять псування на бідність.

Якщо ж на свічці пов’язана нитка, то скоріше за все, вам бажає зла людина, яка перебуває з вами в родинних стосунках.

Папірці й записки

Порчу можна «записати» і на листочку, а потім підкласти її в квартиру людини. І підклад такий знайти дуже складно. Зазвичай небезпечна знахідка виявляється під час ремонту десь під плінтусами, за шафами. На папері можуть бути написані незрозумілі символи і букви.

Дивні речі

Все, що намотано, замотано, зав’язано – може свідчити про те, що на людину навели порчу. Такі предмети можуть виглядати по-різному, мати різні форми і розміри. Але об’єднує їх всіх одне – вони досить дивні.

Що з цим усім робити?

Якщо ви виявили у себе таку річ – не поспішайте панікувати. Для початку від неї потрібно правильно позбутися.

Найкраще винести її за межі будинку і закопати в землю. Можна віднести і в сміття. Головне – прибрати річ з дому і не торкатися її безпосередньо руками.

Використовуйте рукавички, пакет і позбудьтеся від них теж. Волосся і папір найкраще спалити. Щоб повністю убезпечити себе від негативу, прочитайте кілька разів молитву, яку знаєте.

Джерело: healthyhair

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень