5 квітів, які потрібно посадити зараз, щоб вони цвіли до зими

Якщо ви хочете насолоджуватись квітучим садом довше, тоді посадіть зараз ці 5 рослин

Важливо обрати та посадити квіти, які витримують холод і продовжують демонструвати свою красу до зими.

Хризантеми

Це справжні королеви осіннього саду, відомі своєю витривалістю до холоду та різноманіттям форм і кольорів. Ці квіти мають чудовий вигляд у будь-якому саду, радуючи око навіть у холодну пору року, адже цвітуть вони з вересня і аж до кінця листопада.

Щоб успішно виростити хризантеми, найкраще посадити їх у добре дренований ґрунт і розмістити на сонці.

 

Зимові братки

Ці квіти відомі своєю стійкістю до низьких температур і можуть наповнювати ваш сад яскравими барвами аж до весни. Однак пам’ятайте, що для цього важливо вкривати їх від особливо сильних морозів, а також розчищати сніг зимою.

Братки процвітають у багатому та добре дренованому ґрунті та прекрасно себе почувають саме у півтіні.


 Багаторічні айстри

Айстра ново-бельгійська та айстра ново-англійська – це зірки осіннього саду, які додають саду динамічний вимір завдяки своїм квітам у формі зірки. Вони продовжують цвісти до пізньої осені, іноді до самого снігу, забезпечуючи ваш сад свіжими кольорами та підтримуючи восени активність місцевих запилювачів.

Висаджені на сонці та з добре дренованим ґрунтом, вони можуть продовжувати процвітати без особливого догляду.

 

Цикламени

Ці квіти також варто додати до списку чудових квітів, які можуть прикрасити ваш сад до зими. Ці чарівні квіти, з їхніми делікатними та елегантними пелюстками, можуть цвісти навіть у найхолодніші місяці.

Вони добре ростуть у затінених місцях і вологому ґрунті, що робить їх ідеальними для осінньо-зимового сезону. Їхня витривалість дозволяє їм процвітати при низьких температурах, а різноманітність кольорів – від білого до яскраво-червоного та рожевого – додає особливого шарму будь-якому зимовому саду.

 

Декоративна капуста

Вона є оригінальним вибором для зимового періоду, оскільки її яскраві розетки залишаються привабливими навіть під снігом, що додає текстури та кольору будь-якому саду.

Ця рослина дуже витривала та стійка до морозів – вона легко виносить температуру повітря до -5 градусів.

Ба більше, похолодання навіть йдуть їй на користь, адже забарвлення її листя стає яскравішим. Щобільше, ця рослина дуже проста у догляді.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень