5 коротких імен для дівчаток, які приносять щастя

Ці імена зараз дуже популярні

Як назвати свою дитинку, щоб ім’я було коротке, гарне і наділяло щасливою долею?  Пропонуємо 5 гарних коротких імен для дівчаток, які притягують щастя у життя своїх власниць.

Тая

Тая – богиня, справжня леді. Дівчинка ще з ранніх років наділена чуйністю, жіночністю та інтелігентністю. Тая оточує себе  розкішними речами, адже має «блакитну кров». Любить родину, зробить все, щоб її близькі були щасливими. Чоловіки від неї в захваті, оскільки Тая - фатальна жінка.  

Єва

Єва – та, що дає щастя. Вольова, розумна, енергійна, знає, що хоче від життя. Сьогодні це одне з найпопулярніших жіночих імен, яке приносить щастя.

Оскільки Єва знає, як взяти від життя усе, що їй потрібно, вона успішна в бізнесі та кар’єрі, будь-які складнощі для неї просто невелика забава.

Єва також не забуває про особисті стосунки. Дуже щаслива у шлюбі, але її марно виховувати чи повчати, вона завжди дасть відсіч.

Лія

Лія – граційна, увесь світ крутиться довкола неї. Рутина, нудні домашні обов’язки – це не для неї, вона любить світське життя. Поряд з Лією чоловік стає успішним, бо вона приносить щастя та удачу своєму обранцеві.  

Яна

Яна – початок, нове життя. Вона мудра, тактовна, інтуїтивна. Досить прямолінійна та владна, але може прикинутися янголятком, щоб домогтися свого.

Для неї у стосунках найважливіша вірність, але здатна поставити крапку і піти не озираючись.

Навколо Яни завжди багато чоловіків, та вона обирає того, хто цінує сімейні цінності.

Ія

Ія - грецьке ім'я, перекладається як «фіалка». Це рідкісний випадок, коли така мала кількість букв створює неповторне звучання і лаконічність імені.

Ія знає, чого хоче від життя і, незважаючи ні на що, семимильними кроками йде по кар'єрних сходах.

Те ж саме відбувається і в особистому житті - Ія знає, який супутник їй потрібен, і не розмінюється на кого попало. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень