Три ідеї стильних образів для повних жінок (ФОТО)

У стилі streetstyle

Жінки з параметрами фігури плюс-сайз часто скаржаться, що всі приклади модних образів розраховані на молодих та струнких. Втім, є модні блогери, які створюють луки і для пишних жінок. Ми зібрали варіанти у вуличному стилі від модної блогерки marydressme

З джинсовою спідницею

Цього сезону дуже модна довга джинсова спідниця. Вона чудово виглядатиме з футболкою на випуск, класичною сорочкою, чи яскравою теплою сорочкою у клітинку. Додайте до цих образів кеди чи лофери. 

З яскравою сорочкою у клітинку 

Багато повних жінок бояться одягатися яскраво: носять переважно чорний колір, вважаючи, що він допомагає виглядати стрункіше. Втім, яскраві акцентні речі навпаки здатні відвернути увагу від пишних форм і зробити образ цікавим. Модна блогерка для цього використовує яскраві сорочки в клітинку. 

З блейзером

А на прохолодну погоду підійдуть образи з блейзером. Поєднайте його з джинсами, спідницею з леопардовим принтом чи модною нині атласною спідницею.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень