5 фраз, які говорять тільки люди з високим інтелектом

Як розпізнати розумну людину

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Одна з найважливіших навичок здорової, успішної людини у сучасному суспільстві — це високий інтелект. Психологи назвали 5 фраз, які найчастіше говорять розумні люди.

Мені потрібен час, щоб вивчити це питання.

Альберт Енштейн казав, що розум – це здатність адаптуватися до змін. Це усвідомлення того факту, що, незалежно від глибини знань цього світу, людині ще, як і раніше, є чому повчитися. Інтелектуально розвинена людина не боїться визнати, що їй потрібен час для вивчення якогось питання.

Як цікаво. Розкажи!

Люди з високим інтелектом ніколи не хваляться своїми знаннями та вміннями, а хочуть якнайбільше дізнатися про опонента та отримати більше знань.

Це моя помилка.

Розвинений інтелект – це перевага. Ідея перепрошувати властива людині, яка почувається сильною, а не беззахисною. Така особистість може сказати: «Мені шкода, я винен» і лише потім «вибач мені». Вона не чекає на прощення, а визнає свою провину і жаль.

Ідеальних людей немає.

Розумні люди мають здатність брати на себе відповідальність за власні помилки, адже розуміють, що правильніше прийняти і пробачити себе.

Іди ти…

Оскар Уайльд казав, що сарказм – це нижча форма дотепності, але найвища форма інтелекту. Сарказм є яскравою ознакою інтелекту. Якщо людина володіє цим типом гумору, то безперечно є креативним мислителем. Психолог університету Аберімстуїт колись сказав, що між почуттям гумору та високим інтелектом – тісний взаємозв’язок.

Джерело: Pixel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень