4 пістолети та помпова рушниця: столичні «гастролери» приїхали «підкорювати» Рівне

А ще в орендованій ними квартирі виявили валюту та цінні речі. Схоже, крадені

6 лютого о 18:20 на пульт поліції охорони надійшов сигнал тривоги із села В. Омеляна Рівненського району. Коли на місце події прибули правоохоронці, зловмисники, які намагалися через вікно потрапити до будинку, почали втікати на позашляховику.

Тієї ж ночі на автовокзалі у Рівному їх вдалося затримати. 28-ми та 32-річний «гастролери» саме збиралися маршруткою вирушити до столиці – звідки і прибули.

Зловмисників затримали. Нині слідчі готують матеріали для повідомлення їм про підозру у замаху на крадіжку та обрання запобіжного заходу.

Крім того, оперативники розшукали та вилучили автомобіль Toyota Raw 4, який зловмисники покинули поблизу Рівного. У ході оперативно-розшукових дій також вдалося встановити і орендовану ними квартиру, на якій «гастролери» готувалися до злочину.

Там поліцейські виявили відмички, цінні речі, валюту та цілий арсенал зброї: чотири пістолети, помпову рушницю та набої до них.

Поліцейські встановлюють походження цінних речей та їхній власників, адже підозрюють, що чоловіки можуть бути причетними і до інших злочинів на території нашої області.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень