4 зразки модного манікюру зими 2023/2024 (ФОТО)

Від модного журналу Harpers Bazaar

Джинсовий

Синій і блакитний кольори - у моді. Якщо боїтеся помилитися з підходящим відтінком, обирайте джинсовий колір. А щоб на манікюр був помітним, зробіть хвилі світлого і темного відтінків джинсів.

Мерехтливий

Мерехтіння асоціюється зі святами, зокрема і з новорічно-різдвяними. Прикрасьте нігті легким мерехтінням, щоб додати собі гарного настрою. Використайте гель з дрібними шиммерними блискітками або зробіть ніжний дизайн з блискучими кінчиками сріблястого або золотистого кольору.

Червоний

Такий манікюр і дорого виглядає, і завжди модний. Використовуйте ніжно-червоні, рубінові, малинові, бордові відтінки. Якщо ж повністю червоний дизайн видається занадто яскравим, зробіть френч з червоним кінчиком. 

З аурою

Аura nails був дуже популярним наприкінці 2022 року, але й досі залишається трендовим. Яскраві кола малюнка на нігтях, кольори яких плавно переходять одне в одного, нагадують ауру людини. А ще вони виглядають стильно і загадково.

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень