4 шматочки масла під шкірку курки – і запечене м’ясо залишається соковитим навіть наступного дня (РЕЦЕПТ)

Треба мінімум продуктів

Щоб курка була ніжною і соковитою навіть наступного дня, скористайтеся простим лайфхаком — додайте вершкове масло під шкірку. Під час запікання воно плавно тане і зберігає соки всередині, а скоринка стає золотистою.

Інгредієнти:

  • Ціла куряча тушка – 1 шт.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Часник – 4 зубчики
  • Сіль та чорний перець – на смак

Натерти курку сіллю і перцем.

Розрізати масло на шматочки й акуратно вставити під шкіру курки, розподіливши по грудці та стегнах.

Запікати у розігрітій до 180 °C духовці 60–80 хвилин залежно від розміру тушки.

За 10 хвилин до готовності зібрати сік з форми, змішати його з натертим часником (можна додати зелень) і полити курку. Повернути у духовку, можна підняти температуру до 200 °C.

Дочекатися золотистої скоринки, дістати, нарізати та насолоджуватися.

Цей спосіб робить курку соковитою, ароматною і з чудовою скоринкою без зайвих зусиль.

Джерело: noviydoctor

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень